Podstavki za kozarce – Cheers!

25,00 

Kategorija:

Opis

Oživite svoje družabne dogodke z izvirnimi lesenimi podstavki, ki v vaše srečanja vnašajo veselje in optimizem. Vsak podstavek je natančno izdelan in nosi izrezan napis “CHEERS!”, kar spodbuja tople in prijetne trenutke deljenja z najdražjimi. Ta podstavki so idealna izbira za tiste, ki želijo svojemu okolju dodati pridih zabave in pozitivne energije.

Glavne Značilnosti:

Material: Izdelani iz visokokakovostnega 4 mm debelega lesa, ti podstavki ponujajo robustnost in dolgo življenjsko dobo, ohranjajoč svojo prvotno privlačnost in naravno teksturo. Velikost: S kvadratnimi merami 95×95 mm so ti podstavki popolnoma oblikovani za podporo vašim pijačam, ne da bi pri tem žrtvovali estetiko ali prefinjenost.

Zaščitna obdelava: Prekriti z naravnim oljem, ki izpostavi naravno lepoto lesa in mu doda lesk, so ti podstavki tudi varni za uporabo v vašem domu. Premaz jim prav tako zagotavlja zaščito, kar pripomore k njihovi daljši uporabnosti in ohranjanju naravnega videza.

Komplet: Na voljo je komplet 6 podstavkov z izrezanim napisom “CHEERS!”, kar omogoča, da svoje goste razveselite in v svoj dom vnesete atmosfero praznovanja.

Opomba: Prikazane pijače niso vključene v paket.

Naj ti unikatni leseni podstavki z napisom “CHEERS!” prinesejo v vaš dom ali na vaše zabave duh veselja, topline in skupnega praznovanja. Odlično darilo za vsakogar, ki uživa v druženju in rad deli trenutke sreče z drugimi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podstavki za kozarce – Cheers!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja