Podstavki za kozarce – Monstera

25,00 

Kategorija:

Opis

Dodajte zeleni pridih vašemu domu z unikatnimi lesenimi podstavki, ki so skrbno izrezani v obliki elegantnega lista monstere. Ti podstavki niso samo praktičen dodatek za vaš dom, ampak tudi čudovit dekorativni element, ki v vsak prostor vnese občutek svežine in naravne harmonije. Idealni so za ljubitelje rastlin in vse, ki si želijo svojemu domu dodati element zelenega raja.

Glavne Značilnosti:

Material: Izbran kakovosten 4 mm debel les zagotavlja, da so podstavki trpežni in vzdržljivi, s čimer zagotavljajo dolgo uporabnost ter ohranjajo svoj estetski izgled.

Velikost: Oblikovani v kvadratnih dimenzijah 95×95 mm, ti podstavki popolnoma ujamejo obliko lista monstere, ohranjajo pa tudi funkcionalnost in estetiko, ki se lepo vključi v različne dekorativne sloge.

Zaščitna obdelava: Prekriti z naravnim oljem, ki izpostavi naravno lepoto lesa in mu doda lesk, so ti podstavki tudi varni za uporabo v vašem domu. Premaz jim prav tako zagotavlja zaščito, kar pripomore k njihovi daljši uporabnosti in ohranjanju naravnega videza.

Komplet: V paketu prejmete 6 podstavkov z izrezom lista monstere, kar vam omogoča, da v svoj dom vnesete svežino in naravno estetiko, hkrati pa zaščitite svoje površine pred madeži in praskami. Opomba: Predmeti na fotografijah niso vključeni v paket.

Ti edinstveni podstavki v obliki lista monstere so kot nalašč za dodajanje zelenega občutka in naravne elegance v vaš dom ali kot izvirno darilo za vsakogar, ki ceni lepoto narave in rastlin v svojem življenjskem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podstavki za kozarce – Monstera”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja