Podstavki za kozarce – Hribi

25,00 

Kategorija:

Opis

Zaščtite svojo mizo z izjemnimi lesenimi podstavki, ki v vaš prostor vnašajo pridih gorske idile. Vsak podstavek je mojstrsko obdelan, s skrbno izrezanim motivom gora, ki odraža ljubezen do narave in pustolovščin na prostem. Ti podstavki so kot nalašč za vse, ki cenijo pustolovski duh ali želijo svojemu domu dodati element naravnega čara.

Glavne Značilnosti:

  • Material: Izdelani iz prvovrstnega 4 mm debelega lesa, ti podstavki zagotavljajo trdnost in vzdržljivost, kar omogoča dolgotrajno uporabo in ohranjanje njihovega naravnega videza.
  • Velikost: S kvadratnimi dimenzijami 95×95 mm, ti podstavki nudijo popolno podlago za vaše kozarce in skodelice, obenem pa ohranjajo minimalistično obliko, ki se lepo poda k vsakemu okolju.
  • Zaščitna obdelava: Prekriti z naravnim oljem, ki izpostavi naravno lepoto lesa in mu doda lesk, so ti podstavki tudi varni za uporabo v vašem domu. Premaz jim prav tako zagotavlja zaščito, kar pripomore k njihovi daljši uporabnosti in ohranjanju naravnega videza.
  • Komplet: Paket vsebuje 6 podstavkov z izrezanim motivom gora, kar omogoča, da svojim gostom postrežete z občutkom elegance in povezanosti z naravo.

Opomba: Prikazani kozarci niso del paketa.

Dovolite, da ti edinstveni leseni podstavki s svojo naravno estetiko in funkcionalnostjo obogatijo vaš dom ali postanejo čudovito darilo za vse, ki ljubijo naravo in avanture v njej.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podstavki za kozarce – Hribi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja